Huidverzorging

Sothys

Sothys staat al 70 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw. Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing.

Onafhankelijk wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden niet uitgevoerd op dieren. Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen.

Sothys heeft een aantal cosmeceutische behandelingen. De term cosmeceutisch komt van cosmetisch en farmaceutisch. De cosmeceutische industrie is een samenwerking van deze twee. Cosmeceutische producten worden op dezelfde manier gebruikt als cosmetische producten. Het verschil is dat cosmeceutische producten ingrediënten bevatten die invloed hebben op de biologische functies van de huid.

Deze ingrediënten maken een groot verschil in hoe de huid eruit ziet. Ze helpen het uiterlijk van de huid te verbeteren door de huid de voedingsstoffen te geven die die nodig heeft om gezond te blijven. Cosmeceutische producten worden speciaal samengesteld om kleur, structuur en glans van de huid te verbeteren en rimpels te minimaliseren.

Bernard Cassiere

De producten van Bernard Cassiere zijn bewust samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, daar waar mogelijk worden actieve werkstoffen van fairtrade handel geselecteerd. Dat is de filosofie van Bernard Cassiere die, dankzij zijn professionele programma a la carte, doeltreffende oplossingen biedt voor de onevenwichtigheden van de huid.

De formules zijn altijd gericht op de combinatie van gemak, resultaat en veiligheid. Zij bestaan uit plantaardige actieve bestanddelen. Het is een uitgesproken modern merk, dat zich van een traditioneel assortiment onderscheidt. Zij streven altijd naar originele oplossingen waardoor de huid de resultaten krijgt die zij verdient.
huidverzorging 2    huidverzorging 1