Steelwratjes/adertjes

tawayVerwijderen steelwratjes

Voor directe en succesvolle verwijdering van o.a. steelwratjes, couperose (kleine rode adertjes in het gezicht) en bloedblaasjes.

De T-away biedt u een (nagenoeg) pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat. Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Door middel van een speciale USHF-impuls worden de vaatjes zonder inprikken onzichtbaar gemaakt.

Alle behandelingen zijn weefselvriendelijk en gezien het feit dat de weefselbelasting minimaal is, worden er doorgaans geen pigmentvlekken of littekens aan overgehouden. Overtuigende resultaten zijn in de regel al na de eerste behandeling zichtbaar.


 

Verwijderen kleine rode adertjes

Onder couperose wordt verstaan kleine, duidelijk zichtbare bloedvaatjes in de huid (teleangiëctasieën). De bloedvaatjes (adertjes) kunnen gekronkeld of streepvormig zijn. Soms zien ze eruit als een spinnetje (spider naevi). Ze komen het meest voor in het gezicht en vooral op de wangen.

De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. In de meeste gevallen verschijnen de bloedvaatjes spontaan, zonder aanwijsbare reden/oorzaak. Veelal is er in het geheel sprake van zwak bindweefsel, erfelijkheid etc. Wanneer er naast de verwijde bloedvaatjes (couperose) ook nog bultjes (papels) en puistje (pustels) aanwezig zijn, dan spreekt men van rosacea.

Het is een veelvoorkomende huidaandoening in het gezicht die meestal rond het dertigste levensjaar ontstaat. Het komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.