Voetverzorging

22De intensieve manier waarop men tegenwoordig leeft vergt veel van onze voeten. Uiteindelijk loopt en staat u iedere dag vele uren op uw voeten. Eeltplekken, eksterogen, blaren, ingroeiende nagels zijn maar een kleine opsomming van de ongemakken die men kan ondervinden. Ook verkeerde schoenen die te krap zitten of een net iets te hoge hak, of gewoon een slechte schoen geeft veel voetklachten. Bij AmbRe kunt u terecht voor een professionele pedicurebehandeling.

VOETVERZORGING /MEDISCH PEDICURE

AmbRe is aangesloten bij ProVoet en ProCert, de landelijke organisaties voor pedicures. Vanaf 1 januari 2009 staan alle gespecialiseerde en medisch pedicures geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures.

21De medisch pedicure is gespecialiseerd in alle risicovoeten, deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. AmbRe staat vermeld in het KRP onder nr. 2472. Dit systeem is toegankelijk voor onder andere consument, zorgverzekeraar en medische professionals om gericht te zoeken naar een gekwalificeerde pedicure. Door specialisatie en registratie is eventuele vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk.

Voetverzorging bestaat o.a. uit het verzorgen/knippen en polijsten van de nagels, bij schimmel-nagels het dunner maken van de nagels, het verwijderen van overmatig eelt, likdoorns en het behandelen van ingroeiende nagels. Aan het eind van iedere behandeling krijgen uw voeten een heerlijke Gehwol voetcreme en een korte voetmassage.
(voetverzorging max. 40 min.)